Esports 24/02/2021

Tiger Woods, hospitalitzat després de patir un greu accident de cotxe

El golfista, guanyador de 15 'majors', ha sigut intervingut de lesions al turmell, la tíbia i el peroné

2 min
Tiger Woods, en una imatge d'arxiu

Tiger Woods va resultar ferit en un accident de cotxe a prop de Los Angeles després que el vehicle que conduïa sortís de la carretera ahir a les 7.12 h. Segons va informar el departament del Bombers de Los Angeles, el golfista va ser rescatat de l’accident amb unes cisalles hidràuliques pels bombers del comtat de Los Angeles. Posteriorment va ser traslladat a un hospital en ambulància. Tot i la gravetat de l’accident, no es tem per la seva vida. De fet, en aquests moments es troba "despert i receptiu", segons el seu entorn.

Segons un comunicat publicat als seus comptes oficials, Woods va ser intervingut d'urgència de diverses lesions al turmell, la tíbia i el peroné de la seva cama dreta. "Va patir importants lesions ortopèdiques a l'extremitat inferior dreta que van ser tractades amb cirurgia d'emergència (...) Les lesions comminutes a la tíbia i els ossos del peroné es van estabilitzar inserint una vareta a la tíbia. Les lesions addicionals a diversos ossos del peu i el turmell es van estabilitzar amb una combinació de cargols i passadors. La lesió al múscul i als teixits tous de la cama van necessitar que s'alliberés la coberta del múscul per alleugerir la inflamació", va dir Anish Mahajan, director del centre mèdic Harbor-UCLA.

L’agent del jugador de golf, Mark Steinberg, va explicar que patia “múltiples fractures a les cames” de les quals va haver de ser operat d’urgència, segons recollia l’agència Reuters. L’oficina del xèrif del comtat de Los Angeles, que és qui segueix la investigació de l’accident, va indicar que Woods anava sol al cotxe i que en l’accident no va impactar amb cap altre vehicle. Les imatges aèries sobre l’escena de l’accident mostraven el vehicle bolcat amb la part davantera molt malmesa.

Tornava d’un rodatge

Segons va explicar Jim Hill, presentador d’esports de la CNN, Tiger Woods, guanyador de 15 grans tornejos i considerat el millor de la història, estava rodant un documental per a la revista Golf Digest amb Dwayne Wade, jugador de bàsquet, i David Spade, actor americà, abans de patir l’accident.

Imatge de la Cnn de l'accident de Tiger Woods
stats