Capital One Cup
Esports 24/02/2013

El Swansea fa bons els pronòstics i guanya la Capital One Cup contra el Bradford (5-0)

Els gal·lesos han golejat un rival de la 4a divisió que a més ha acabat amb 10 homes per l'expulsió del porter. Dyer (2), Michu i De Guzmán (2), han estat els golejadors

M. Molina
Dyer celebra el primer gol del Swansea davant la decepció dels jugadors del Bradford City a la Capital One Cup

BarcelonaEl Swansea de Michael Laudrup ha fet bons els pronòstics i ha guanyat la Capital One Cup (l'antiga Carling Cup) davant el Bradford de la quarta divisió anglesa (5-0). El partit només ha tingut un dominador, i la superioritat s'ha accentuat a la segona meitat quan el Bradford s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió del porter Duke.

Dyer ha obert el marcador al quart d'hora, i Michu ha ampliat l'avantatge a cinc minuts del descans. A la represa, Dyer ha tornat a anotar (48') per sentenciar el partit. Per si el resultat no fos prou ampli (3-0), el porter del Bradford Duke ha comès penal al minut 56 i ha vist la targeta vermella. De Guzmán no ha fallat des dels onze metres i ha situat el 4 a 0.

Abans del llançament s'ha produït una de les anècdotes del partit, ja que Dyler –que duia dos gols– s'ha enfadat amb el seu company perquè no li deixava xutar el penal, que l'hagués permès sumar un 'hat trick' en una final.

Amb el partit resolt, i el Bradford bolcat a l'atac buscant el gol de l'honor, De Guzmán ha culminat un contraatac per marcar el cinquè i definitiu gol, al temps de descompte.

L'equip que entrena Michael Laudrup suma la seva primera victòria en aquesta competició, i s'assegura participar la temporada vinent a l'Europa League.