SELECCIONS CATALANES
Esports 27/12/2012

Ferrocarrils de la Generalitat signa un conveni de col·laboració per potenciar la Selecció Catalana d'Esquí de Muntanya

El president de FGC, Enric Ticó, i el president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, han signat l'acord aquest dijous

Ara
1 min

BarcelonaEl president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i el president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, han signat un acord pel qual ambdues entitats es comprometen a col·laborar en la promoció de l'esquí de muntanya.

En aquest sentit, la primera acció es durà a terme el dissabte 29 de desembre a l'estació de La Molina, gestionada per FGC, amb la presentació oficial de la selecció catalana d'esquí de muntanya. Aquest acte, que coincidirà amb la celebració del Campionat d'Espanya de Curses Verticals, presentarà també FGC com a patrocinadora oficial de la selecció.

Amb la participació dels campions del món Killian Jornet i Mireia Miró, La Molina acollirà el dissabte 29 de desembre la VII edició de la Crononiu. Aquesta cursa consisteix en una cronoescalada d'esquí de muntanya per les pistes de La Molina. L'itinerari de la prova transcorre per un paisatge d'avets molt característic que ajudarà a fer encara més espectacular la competició. Enguany, la Crononiu està organitzada per La Molina Club d'Esports amb la col·laboració de La Molina. L'horari serà a partir de les 17 h amb sortida davant del telecadira de Trampolí.

stats