Rugbi
Esports 28/04/2013

La Santboiana Seat no falla contra l'Hernani i es classifica directament per a les semifinals (5-40)

Els de Lewis Williams haguessin quedat igualment segons ja que el Gernika, tercer, ha perdut. L'equip català jugarà les semifinals a partit únic a casa

M. Molina

BarcelonaLa Santboiana Seat no ha perdonat en l'última jornada i ha derrotat l'Hernani a domicili (5-40), un triomf amb bonificació que garanteix que els catalans acabin la fase regular en segona posició i es classifiquin directament per a les semifinals, a partit únic, que jugaran al Baldiri Aleu.

De totes maneres, el conjunt que entrena Lewis Williams hagués quedat igualment segon, ja que el Gernika, rival en la lluita per la segona posició, ha perdut. Mentre que el Quesos Entrepinares de Valladolid també ha fet els deures i s'ha assegurat la primera posició final.

La Santboiana no ha perdonat i ha imposat la seva llei des del principi, amb un assaig al minut 5 de partit. Els visitants han anat engreixant el marcador i abans del descans ja havien aconseguit la bonificació ofensiva. Després del 5-26 inicial, a la segona meitat els de Sant Boi han rematat la feina amb 14 punts més.