Futbol Català
Esports 18/09/2011

El Sant Andreu estrena el caseller de victòries mentre el Llagostera suma el seu primer punt

Els quadribarrats s'han imposat al Narcís Sala 2-1 a l'Olímpic de Xàtiva i els gironins han signat taules (0-0) contra el Badalona a casa

Redacció
2 min
Primer triomf andreuenc

BarcelonaDos equips catalans han tancat la cinquena jornada de Segona B dins la zona de play-off: el Reus i el Lleida. Els del Baix Camp, tot i perdre a València, segueixen líders en solitari. A la Terra Ferma, l'equip d'Emili Vicente suma ja deu punts després de derrotar el Terol per 2-0. La victòria del Sant Andreu és la primera dels quadribarrats a la lliga. També ha sumat el primer punt el Llagostera en el derbi català de la setmana contra el Badalona.

Llagostera 0 - Badalona 0

Bon partit tot i l'absència de gols, el disputat per Llagostera i Badalona. Els escapulats, més inspirats al primer temps, han vist com el conjunt local ha anat creixent durant el partit i ha fet també mèrits a la segona part. Álex García ha tingut la millor ocasió per l'equip de Manolo Márquez als divuit minuts del primer temps, però s'ha trobat un inspirat Wilfred sota pals. Uri, l'home més actiu dels locals, ha tingut les millors opcions blaugranes -incloent un xut al pal-, però l'electrònic de Llagostera no s'ha mogut.

Sant Andreu 2 - Olímpic 1

El tècnic andreuenc Pere Belmonte ha pogut celebrar el seu recent aniversari amb el primer triomf en lliga del seu equip. El marcador s'ha mogut ben d'hora, amb una diana de Dídac al primer minut de joc. No obstant això, Ramón, a dos minuts pel descans, ha empatat per l'Olímpic. Al segon temps el marcador s'ha mantingut durant gairebé tota la part fins que una diana de Nando al minut 87 ha certificat la victòria local.

Lleida 2 - Terol 0

Vibrant partit amb emocionants instants finals entre el Lleida i el Terol al Camp d'Esports. L'empat sense gols ha presidit els noranta minuts de temps reglamentari. Just sobre la finalització del darrer minut, a tocar d'entrar en l'afegit, Asier ha obert la llauna per un Lleida que havia fet mèrits durant el primer temps per avançar-se al marcador. Sense temps per a la reacció, Juanma, ja en l'afegit, ha fet el 2-0 d'un Lleida que amb dotze dianes segueix sent l'equip més realitzador del campionat.

L'Hospitalet 1 - Dénia 0

Patida i suada, la victòria de L'Hospitalet a casa davant el Dénia, que situa els locals a la zona mitja de la taula a tres punts de la promoció d'ascens. David Prats ha resultat decisiu amb una diana a sis minuts del final del partit. Al minut 67 de partit L'Hospitalet s'ha quedat amb deu homes per doble groga a Peque, però ràpidament s'han equilibrat les forces per expulsió de Robles quatre minuts més tard.

stats