Barça
Esports 22/09/2012

Rosell: "Estem més forts econòmicament cada dia, hem reduït deute i tornem els crèdits al banc"

El president del Barça ha obert l'assemblea ordinària del 2012 i ha fet un balanç de la temporada amb matrícula d'honor

Albert Solé
1 min

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha obert l'assemblea ordinària amb el seu discurs inicial, i ha fet un balanç de la temporada: "Amb números i títols el balanç de la temporada ha sigut excel·lent, però sentimentalment ha sigut de matrícula d'honor". "Hem guanyat 4 títols al primer equip, la lliga les quatre seccions del palau, i el títol de lliga femení".

En l'àrea econòmica, és amb el que el president blaugrana s'ha mostrat més feliç: "Estem molt orgullosos, major benefici de la història del club sense vendre patrimoni ni jugadors. Estem més forts econòmicament cada dia, hem reduït deute i tornem els crèdits al banc".

Per aquest motiu ha decidit que, tot i que en campanya van dir que durant dos anys no apujaríem els abonaments, però ara la crisi ens afecta a tots: "El club està bé, però a fora no, i per això per tercer any no hem apujat els abonaments".

Rosell ha destacat altres aspecte, com que han donat els 200 primers abonaments de la llista d'espera, i el Camp Nou sense fum: "Encara que sabem que no a tothom li ha agradat aquesta decisió, però és una decisió bona per tothom, fins i tot pel que fuma".

"El nostre país és Catalunya i estem fent el màxim per estar a prop del nostre país", ha dit.

stats