LIGA BBVA
Esports 26/04/2015

Chicharito dóna ales al Reial Madrid al camp del Celta (2-4)

El mexicà marca dos gols a Balaidos i els blancs segueixen a dos punts del Barça

Efe
James i Chicharito, celebrant el tercer gol del Madrid a Vigo

BarcelonaEl Reial Madrid no ha fallat al camp del Celta i segueix a dos punts del Barça a la classificació. Sense Benzema, Modric i Bale, l'equip d'Ancelotti ha vist com Chicharito Hernández, com ja va fer contra l'Atlètic a la Champions, es convertia en el seu referent ofensiu.

El Celta, intentant guanyar per acostar-se a l'Europa League, ha començat millor contra un Madrid amb Illarramendi al mig del camp, amb Isco i Kroos. Nolito, als 9 minuts, ha aconseguit treure de polleguera una defensa sense Pepe, marcant el primer gol. El Madrid però, ha reaccionat amb encert i Kroos ha empatat cinc minuts després. Chicharito, un autèntic corcó, ha fet ràpidament el segon gol blanc.

El Celta, en un partit trencat, ha tornat el cop quan Santi Mina ha marcat el 2-2 en una errada defensiva madridista. Però abans del descans, James, amb un xut desviat per la defensa, ha marcat el 2-3.

A la segona part, el Madrid ha aconseguit aturar el ritme del partit, marcant el 2-4 en una contra del Chicharito. Amb el gol, el partit ha mort. Ancelotti ha donat descans al mexicà, posant a Pepe i Arbeloa per evitar ensurts.