Barça
Esports 22/09/2012

Els socis sí que podran votar en el referèndum entre reformar el Camp Nou o fer-ne un de nou

La majoria de compromissaris han votat a favor de fer un referèndum, i a diferència del que va dir el portaveu Toni Freixa fa unes quantes setmanes, la consulta no serà entre un sí o un no, sinó entre totes les opcions que siguin viables

Albert Solé
1 min

BarcelonaToni Freixa, portaveu del Barça, ha explicat que la directiva no té cap obligació de demanar permís al soci i al compromissari per reformar o construir un estadi nou, però que ho volen fer perquè és una decisió d'una gran transcendència.

L'assemblea ha aprovat per majoria la celebració d'un referèndum: 490 vots a favor, 34 en contra i 26 en blanc.

Toni Freixa ha explicat també com es faria aquesta consulta vinculant, i no serà la mateixa que va explicar fa unes setmanes. Llavors va dir que seria la directiva qui prendria la decisió de reformar o construir un nou Camp Nou i demanaria el suport del soci amb una pregunta de 'sí' o 'no'. Freixa ha explicat, però, que al final sí que donaran al soci l'opció de triar entre les alternatives. Freixa ha puntualitzat, però, que si al final només hi ha una opció viable des de tots els punts de vista, la pregunta sí que seria de 'sí' o 'no' a aquella opció.

"Fins que totes les alternatives no siguin viables econòmicament, urbanísticament i tècnicament, i estiguin ben estudiades, no les portarem a consulta del soci", ha comentat Toni Freixa.

Amb l'aprovació d'aquest punt, a partir d'aquest dia qualsevol directiva que vulgui tirar endavant qualsevol projecte de reforma o construcció de l'estadi, haurà de demanar permís als socis a través d'un referèndum.

stats