Esports
Esports 31/05/2021

José Manuel Franco: “Farem tot el possible perquè hi hagi públic als ‘play-off’”

1 min
José Manuel Franco

GironaJosé Manuel Franco, president del Consell Superior d’Esports (CSD), va afirmar ahir que la seva intenció és que pugui haver públic a les graderies dels estadis i pavellons durant els play-off de futbol i bàsquet. “Tant els clubs com els aficionats es mereixen tornar als estadis. Ho estem fent de forma progressiva, amb molta cautela perquè la pandèmia segueix entre nosaltres. Farem tot el possible i està en el nostre propòsit que hagi espectadors en els play-off de futbol i de bàsquet. Ja veurem en quines condicions, però intentarem arribar a un acord amb la ministra de Sanitat”, va dir.

Tal com va avançar l’ARA, el Girona està pendent de les decisions que el ministeri de Sanitat prengui en els pròxims dies, per si l’afició blanc-i-vermella pot tornar a entrar a Montilivi i donar suport a l’equip durant el play-off d’ascens a Primera. Fa setmanes que el club ho té tot preparat. De fet, ja ha fet dues proves pilot amb els partits que el Girona femení i el Girona B han disputat a l’estadi. “La idea que tenim és una limitació del 30% de l’aforament. L’objectiu que estem estudiant és un màxim de 5.000 persones en els camps de futbol. Crec que està molt bé i el públic ho agrairà. Els espectadors es mereixen alegries pel comportament exemplar que estan tenint”, va explicar Franco.

La mesura també afectaria als play-off de la Lliga Endesa de bàsquet, on hi participen dos equips catalans, el Barça i el Joventut. “Estem seguint una línia de progressivitat en la tornada del públic als recintes esportius i, de moment, el comportament és modèlic”, va afegir.

stats