FUTBOL
Esports 29/01/2014

El PSG nega haver tingut mai contactes amb Messi o amb el Barça

En una entrevista a 'Le Parisien', Nasser al Jelaifi diu que "de moment és impossible" fitxar el crac argentí

Efe
1 min
Leo Messi, durant el seu partit número 400 / JUAN CARLOS CÁRDENAS / EFE

ParísEl president del París Saint-Germain (PSG), Nasser al Jelaifi, ha negat haver tingut contactes amb Leo Messi o amb el Barça, en resposta als rumors sobre el seu interès pel jugador argentí, un fitxatge que considera "impossible".

En una entrevista publicada aquest dimecres per 'Le Parisien', Al Jelaifi ha dit que no li agraden els rumors sobre un possible fitxatge de Messi, dels quals havia informat el cap de setmana 'L'Equipe', que va assegurar que dirigents del club de París i el seu president havien iniciat contactes.

"No hi ha hagut mai contacte amb Messi. No he parlat amb el FC Barcelona. Mai", ha replicat el màxim responsable del PSG que, a la pregunta de quina és la seva posició sobre un possible fitxatge de l'estrella del club català, ha respost que "de moment és impossible".

En una altra entrevista publicada avui per 'L'Équipe', quan li han preguntat sobre si hi ha alguna possibilitat que la contractació de Messi es materialitzi algun dia, Al Jelaifi ha afirmat, contundent: "No, mai".

El directiu ha fet broma amb la informació que havia donat el diari esportiu en comentar entre rialles: "Si vostès tenen diners per fer-lo venir, facin que signi i portin Messi a París".

I en un altre moment de l'entrevista, igualment en to de broma, ha assenyalat que si el PSG no tingués límits en el seu pressupost faria que vingués Messi. "Si Messi no ve a París és perquè hi ha límits".

stats