Barça
Esports 22/09/2012

El pressupost per a la temporada 2012/13, "realista i prudent", s'aprova amb 470 milions d'euros

Amb els comptes del curs actual, el Barça seguirà reduint el deute acumulat i el patrimoni net del club, i preveu 35,9 milions d'euros de beneficis

A.s.
1 min

BarcelonaEl pressupost d'aquesta temporada 2012/13 s'ha aprovat també per una àmplia majoria dels compromissaris presents a l'assemblea (773 vots a favor, 18 en contra i 15 en blanc).

El director general del Barça, Antoni Rossich, ha sigut l'encarregat de presentar aquest pressupost, que preveu 470 milions d'euros d'ingressos, menys dels que es van ingressar el curs passat (495), i 35,9 milions de benefici. "És un pressupost realista i molt prudent, seguim fidels a la línia de rigor que tan bons resultats ens ha donat fins ara, sense posar en risc l'excel·lència esportiva", ha comentat Rossich.

El Barça preveu ingressar menys que l'any passat, en gran part perquè, com sempre, només preveu guanyar la Lliga, arribar a quarts de final de la Champions i a semifinals de la Copa del Rei.

Per la seva banda, el president de la comissió econòmica, Ramon Adell, ha explicat que el patrimoni net del Barça segueix sent negatiu perquè no volen donar valor als jugadors de la Masia, ja que és un càlcul que costa de fer perquè és intangible, i prefereixen ser "prudents".

stats