NBA
Esports 14/04/2015

Pau Gasol guanya amb els Bulls, Marc Gasol perd amb els Grizzlies

Els germans catalans de la NBA han tingut sort dispar en la jornada que aquest dimarts de matinada ha enfrontat els Bulls amb els Nets i els Grizzlies amb els Warriors

Efe
1 min
Pau Gasol en un partit amb els Bulls / @CHICAGOBULLS

BarcelonaEls germans Gasol han jugat aquest dimarts a la matinada amb sorts dispars. El gran, Pau, conjuntament amb l'exmadridista Mirotic, ha liderat una nova victòria dels Bulls –aquesta, davant els Nets–. El mitjà, Marc, en canvi, no ha estat capaç de conduir els Grizzlies cap al triomf. L'equip de Memphis ha caigut contra els Warriors.

Amb la victòria, els Bulls se situen en la tercera posició de la Conferència Est. El català ha quallat una altra notable actuació, amb 22 punts i 11 rebots ha firmat el 55è doble-doble d'aquesta temporada. Als de Chicago només els queda un partit de la fase regular, que hauran de disputar contra el líder de la conferència, els Atlanta Hawks. Si acaben en aquesta tercera posició, els de Gasol jugarien la primera ronda del play-off davant Milwaukee Bucks.

Marc Gasol, en canvi, no ha pogut sumar una nova victòria amb els Grizzlies, i amb l'ensopegada davant els Warriros se situen sisens de la Conferència Oest. El català no ha rendit al nivell al qual està acostumat aquesta temporada i ha anotat només tres llançaments de set intents.

stats