NBA
Esports 27/10/2016

Els Grizzlies de Marc Gasol s'imposen en els últims segons als Wolves de Ricky Rubio (102-98)

L'exblaugrana Àlex Abrines debuta amb 3 punts amb els Thunder

Gasol tapona Lavine

BarcelonaEl base Mike Conley i els pivots Marc Gasol i Zach Randolph han estat les peces clau dels Memphis Grizzlies en la seva victòria 102 a 98 contra els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio. Mentre el jugador de Sant Boi ha dominat a la pintura amb 18 punts, el base del Masnou s'ha mostrat erràtic de cara a cistella, amb 4 punts. Això sí, Rubio ha repartit 8 de les 20 assistències del seu equip.

Els 25 punts d'Andrew Wiggins per part dels Wolves han estat insuficients per donar el triomf als visitants, que han arribat a l'últim minut i mig per davant en el marcador. Als moments decisius, però, Conley i Gasol han agafat la responsabilitat per signar la victòria dels Grizzlies al FedEx Forum.

Qui va estrenar-se a la NBA va ser l'exblaugrana Àlex Abrines, que va tenir un paper testimonial (13 minuts) en el triomf 97 a 103 contra els 76ers de Sergio Rodríguez. El balear va aportar 3 punts des del perímetre, en un partit que va dominar Russell Westbrook (32 punts, 12 rebots i 9 assistències), l'estrella indiscutible dels Thunder després de la marxa de Kevin Durant als Warriors.