Esports 22/01/2022

Míchel Sánchez: “Si no fitxem no passa res, tenim un gran equip”

El Girona s’enfronta al Lugo a Montilivi sense Stuani, baixa per coronavirus

Jordi Bofill
2 min
Míchel Sánchez, entrenador del Girona

GIRONAAbans de les festes, la carta als Reis de Míchel Sánchez a la direcció esportiva del Girona era clara: volia tres reforços; un lateral, un migcampista i un davanter. Fa uns dies, l’aposta pel lateral ja no era tan sincera i les peticions es van reduir a dues. Però pensant-ho bé, tenint en compte el poc marge econòmic que hi ha, el mig del camp no és prioritari. Així que només queda oberta l’opció de portar un golejador. Sabent les dificultats que té darrerament el club gironí en els mercats, l’entrenador blanc-i-vermell, com a mínim de portes enfora, ha rebaixat les exigències afirmant que “si no fitxem no passa res”.

“Confio al 100% en la direcció esportiva. Ja he dit molts cops que tenim un gran equip i és complicat millorar la plantilla. Si trobem algú perfecte, però si no, no passa res”, ha exposat Míchel, que haurà d’afrontar la visita del Lugo a Montilivi (18.15 hores, Movistar LaLiga) sense el seu màxim golejador, Cristhian Stuani, afectat de coronavirus. L’uruguaià va donar positiu dijous i està en quarantena i aïllat al seu domicili. El substituirà Nahuel Bustos, que aspira a viure una nit màgica d’una vegada per totes. Precisament perquè no ha sigut de fiar –amb l’afegit que la plantilla és curta i no es pot estar tota la temporada fent malabars davant les absències–, Quique Cárcel treballa per incorporar un davanter. No queda gaire per descobrir si ho aconsegueix o no.

La pletòrica dinàmica del Girona l’ha situat en zona de play-off però a tan sols sis punts de l’ascens directe. Són bons temps, en què l’estadi gaudeix d’un gran futbol perquè l’equip juga de meravella. A la Lliga, encadena tres triomfs consecutius i cinc partits invicte, amb només dues derrotes en 13 jornades. Les sensacions fan predir que els de Míchel optaran per lluitar per les dues primeres posicions. Per això, ningú entendria que no es fes un esforç; ara que les opcions són reals. L’entrenador madrileny, però, manté intacta la confiança: “No em fa por cap equip, tot i que en aquesta categoria qualsevol et pot derrotar. Desitgem guanyar, hem de continuar escalant posicions en la classificació i necessitem la nostra afició. Aquest és un moment clau del curs, la volem més que mai al nostre costat”. Del Lugo, enemic irreconciliable amb la ciutat, ha destacat: “L’altre dia va guanyar el líder, l’Almeria, i fa vuit partits que no perd. No tenen la possessió, però a l’àrea impacten. Aquests són els seus grans perills. Haurem de ser força fiables amb la pilota”. 

stats