El Mallorca no pot passar de l'empat davant l'Oviedo (0-0)

Els vermells sumen dues jornades consecutives sense guanyar

ARA Balears
Cufré, del Mallorca, i Nieto, de l'Oviedo, en una acció del partit.

PalmaEl Mallorca no ha pogut superar l'Oviedo i ha sumat la segona jornada consecutiva sense guanyar. En un partit molt igualat i sense ocasions de gol, el 0-0 ha fet justícia al marcador.

El de Luis García Plaza no han estat capaços de generar perill contra un Oviedo que ha sabut defensar amb gran contundència. Un Mallorca espès i sense idees no ha creat gairebé cap ocasió de gol en els 90 minuts de partit.

A la segona part, l'entrenador dels vermells ha intentat canviar la dinàmica amb l'entrada al camp de jugadors d'atac com Abdon, Mboula i Cardona. No obstant això, l'equip asturià no ha patit per mantenir la seva porteria a 0.

Tot i l'empat, els balears continuaran líders una jornada més, amb 61 punts a la classificació. La pròxima jornada el Mallorca jugarà al camp del Fuenlabrada. Serà dilluns dia 29 a les 21 h.