Esports 23/05/2021

La festa de l’ascens del Mallorca acaba amb victòria

El conjunt mallorquí, amb l'empat de l'Espanyol, arribarà a la darrera jornada amb opcions de ser campió de Segona

Imatge del final del partit.

PalmaEl darrer partit de la temporada a l'estadi de Son Moix del Mallorca, on centenars de persones han anat a rebre el seu equip per acomiadar-se de la Segona Divisió, ha acabat amb una victòria contra el Reial Saragossa. L'emoció dels aficionats s'ha notat molt abans que la pilota tocàs el terreny de joc, ja que han anat fins a les portes de l'estadi per rebre l'equip i celebrar, una vegada més, l'ascens a Primera.

Una vegada dins el camp, el partit ha començat molt igualat i el conjunt de Plaza ha tingut diferents ocasions per posar-se per davant. Però el primer gol l'ha acabat marcant el Saragossa en el minut 22, després que l'àrbitre hagi xiulat mans (després de revisar el VAR) de Dani Rodríguez.

L'encarregat de llançar des dels 11 metres ha estat Zanimacchia, que no ha perdonat i ha posat per davant l'equip visitant. Encara que el Mallorca ha intentat reaccionar, ha xocat contra la defensa del Saragossa, que ha aconseguit mantenir l'avantatge fins a la mitja part.

Després del descans, el conjunt mallorquí ha posat una marxa més per aconseguir l'empat, que no ha arribat fins que Dani Rodríguez ha marcat en el minut 68. En aquest moment pareixia que les revolucions havien baixat per part dels dos equips, però en el minut 89 Lago Junior ha fet un golàs enviant la pilota a l'escaire des de fora de l'àrea i ha posat el 2 a 1 definitiu en el marcador.

Després d'aquesta remuntada, i amb l'empat de l'Espanyol, el Mallorca arribarà a la darrera jornada amb opcions de ser campió de Segona.