Política 19/11/2022

El Consell tira endavant el contracte de patrocini esportiu amb el RCD Mallorca

En el cas del CD Atlètic Balears, la institució insular ha decidit col·laborar-hi a través de suports publicitaris

ARA Balears
1 min
La grada de Son Moix.

PalmaEl Consell Executiu del Consell de Mallorca ha aprovat l'inici de l'expedient de patrocini esportiu amb el RCD Mallorca, segons ha informat la institució insular aquest dissabte. Així, l'acord s'aplicarà durant la temporada esportiva 2022-2023, a través del Departament de Transició, Turisme i Esports.

D'aquesta manera, l'aprovació inicial de l'expedient suposa una primera passa per començar a treballar amb el club esportiu. A partir d'ara, "s'aniran concretant les accions i les campanyes, així com altres qüestions relacionades amb la difusió de missatges d'interès públic per a la ciutadania de Mallorca", segons el Consell. L'import amb el qual la institució insular té previst donar suport al club és d'un màxim d'1.815.000 euros.

El Consell de Mallorca assegura que amb aquest patrocini "pretén transmetre a la societat mallorquina i a l'exterior continguts relacionats amb els valors esportius, la lluita contra la violència i l'assetjament en l'esport, la cultura de Mallorca, el producte local, l'artesania i les tradicions de l'illa, la sostenibilitat, la diversitat i la igualtat". La institució insular ha considerat que "el RCD Mallorca és una via amb eines qualitatives i quantitatives per fer-ho".

CD Atlètic Balears

Per altra banda, el Consell també ha informat de com queda l'acord amb l'Atlètic Balears. Un cop revisada la proposta presentada pel club i de comú acord, "s'han iniciat les gestions perquè la col·laboració amb el Consell es pugui expressar a través de suports publicitaris", han informat. Aquest mecanisme ja es fa amb altres clubs de categories superiors a Mallorca, segons el mandat majoritari del ple de la institució insular.

stats