LaLiga2
Esports 05/07/2016

El Mallorca incorpora Juan Rodríguez, Juan Culio i Roberto Santamaria

El club fitxa dos migcampistes i un porter d'experiència contrastada a LaLiga2

Ara Balears
2 min
Santamaria serà el nou guardià de la porteria vermella.

PalmaEl Mallorca ha anunciat aquest dimarts la incorporació de tres futbolistes d'experiència contrastada a LaLiga2, la nova denominació de la Lliga Adelante, els quals arriben amb la carta de llibertat davall el braç: Juan Rodríguez, Juan Emannuel Culio i Roberto Santamaria.

Juan Rodríguez (Màlaga, 1982), que arriba lliure procedent del Getafe i firma per una temporada amb opció a una altra en funció del rendiment, és un futbolista que "aportarà experiència, qualitat, vestidor i moltes coses més en una posició fonamental", ha destacat el nou director esportiu, Javier Recio.

Juan Rodríguez arriba procedent del Getafe.

Rodríguez acumulava 13 temporades consecutives a la màxima categoria, ja que enguany va descendir amb el Getafe. Abans havia militat al Màlaga i al Deportivo.

Culio (Buenos Aires, 1983), fitxatge anunciat aquest mateix dimarts horabaixa pel conseller delegat Maheta Molango en el seu compte de Twitter, arriba procedent del Saragossa, on no ha renovat.

Migcampista esquerrà, també té una dilatada experiència en el futbol europeu i en el de l'Estat. Amb el Deportivo de la Corunya, va aconseguir l'ascens a Primera el curs 2013-14. També ha jugat a Las Palmas.

L'argentí Juan Culio.

Finalment, Santamaria (Pamplona, 1985) va militar el curs passat a la Ponferradina, equip que va descendir a la Segona B. Format a les categories inferiors de l'Osasuna, ha militat en diferents equips de la Segona Divisió com el Girona i el Las Palmas.

"Santamaria arriba lliure, és un porter contrastat, de la categoria, amb bona presència i que domina tots els aspectes de la porteria", ha explicat el director esportiu vermell. Ha firmat per dues temporades.

stats