Esports 11/02/2020

El Mallorca destitueix Maheta Molango

Andy Kohlberg, president del club, ha agraït la feina feta pel fins ara conseller delegat i li ha desitjat sort en el seu futur professional

Ara Balears
1 min
Maheta Molango en una imatge d'arxiu.

PalmaEl Mallorca ha anunciat aquest dimarts la destitució del seu conseller delegat, Maheta Molango. En un comunicat oficial, el president de l'entitat, Andy Kohlberg, ha anunciat aquesta decisió i ha volgut agrair la feina feta a Molango, a qui ha desitjat el millor en el seu futur professional.

"El Consell d'Administració del Mallorca ha decidit que Maheta Molango no continuï en el seu càrrec de conseller delegat del club. M'agradaria agrair a Maheta el seu lideratge en el club durant els últims quatre anys, temps en el qual s'han aconseguit dos ascensos consecutius, s'ha millorat l'experiència dels aficionats, s'han establert noves associacions de màrqueting i hem millorat el nostre futbol base. Li desitjam el millor en el seu futur professional", ha destacat Kohlberg en el comunicat.

"Alfonso Díaz, el nostre actual director de finances, es convertirà en el director executiu interí d'operacions comercials. Continuam compromesos amb l'èxit a llarg termini del club. Ara, l'equip té un partit important aquest dissabte i necessitam el suport de tots els nostres aficionats", ha conclòs el president del club.

stats