Barça
Esports 20/02/2024

Frenkie de Jong: "M'estic cabrejant amb les mentides de la premsa. No us fa vergonya?"

El migcampista neerlandès del Barça explota abans del Nàpols-Barça per les informacions sobre el seu contracte

2 min
Frenkie de Jong

Enviat especial a Nàpols"Últimament estic una mica cabrejat amb el que escriviu vosaltres, la premsa. Surten moltes coses que no són veritat. Alguns de vosaltres van dient coses que són mentida. No us fa vergonya, dir-les? M'està irritant una mica". Així començava Frenkie de Jong la conferència de premsa prèvia al Nàpols-Barça, un duel on els blaugranes es juguen l'anada dels vuitens de final de la Champions però que ha quedat eclipsada per l'estirabot del migcampista neerlandès.

De Jong no ha volgut donar gaire més explicacions, més enllà de negar una vegada i una altra les informacions publicades. Malgrat que tampoc ha entrat en detalls ni ha destriat el gra de la palla. "Parleu molt del contracte, del salari, que si estic cobrant 40 milions i pico... però això està molt lluny de la realitat. No diré xifres. Però s'ha inventat una història que no és certa. Estic molt feliç al Barça, sempre ho he dit. És el club dels meus somnis i confio poder-hi jugar molts més anys".

Ha rebut la premsa en general, i mitjans en concret com el Mundo Deportivo. "Si acabo marxant? No ho puc dir, però espero que no. Sé que moltes coses s'inventen, això sí que ho sé, perquè escriviu coses que no són veritat. Ho sé perquè soc la persona de qui esteu parlant. I ho feu en general amb jugadors, entrenadors".

Per últim, tampoc ha volgut respondre a la pregunta de si creu que les filtracions surten del propi club. "Considero el club com els meus companys, els jugadors del dia a dia, amb qui treballo a l'staff. Això és de meravella, de 10. Ho gaudeixo molt. La premsa... si hi ha una opinió d'algú sobre si jugo malament o no, això no m'importa perquè cadascú té la seva opinió. Però heu de canviar les mentides"

Uns minuts després, ha estat l'entrenador, Xavi Hernández, qui ha aparegut a la sala de premsa de l'estadi Diego Armando Maradona i s'ha posicionat a favor del seu futbolista. "No culpem la premsa dels mals resultats. El que passa és que sentim injustícia perquè a vegades es publiquen coses que no són certes. Ell entén que hi ha crítica esportiva, però que hi altres coses que són injustes. M'ha passat a mi, com a jugador i com a entrenador. Però ja sabem on som", comentava l'egarenc.

stats