LIGA ADELANTE
Esports 30/05/2015

Llagostera i Mirandés s'enfronten en un duel amb res en joc

Serà el darrer partit de l'equip gironí davant els seus aficionats

Efe
2 min
Els jugadors del Llagostera, durant un entrenament / UE LLAGOSTERA

BarcelonaEl Llagostera i el Mirandés s'enfronten aquest diumenge, a Palamós, en un duel de la penúltima jornada de la Lliga Adelante en què ja no hi ha res en joc per a cap dels dos conjunts. Els catalans van perdre totes les seves opcions de disputar les eliminatòries d'ascens la setmana passada, en uns set dies fatídics en què van perdre els sis punts que hi havia en joc: a casa davant l'Albacete (2-3) i domicili contra el Girona (1 -0).

Malgrat aquesta recta final amb regust amarg, el Llagostera ha aconseguit completar una temporada històrica certificant la seva permanència l'any que s'estrenava en la categoria. Amb aquest balanç s'enfrontaran a Palamós aquest diumenge contra el Mirandés, amb l'únic "objectiu" de lluitar per mantenir la vuitena plaça i rebre l'homenatge de la seva afició per la seva gran any.

D'altra banda, el club ha iniciat aquesta setmana una campanya per reivindicar el seu nom. Davant la quantitat de gent que crida l'equip La Llagostera, el club català ha pres la iniciativa a comunicar que és El Llagostera seu nom correcte.

Per al partit de diumenge, Lluís Carrillo, tècnic del Llagostera, ha comentat en roda de premsa que seran dubte fins a l'últim moment René i Pitu, que arrosseguen molèsties musculars des de fa diversos dies. Sobre el partit de diumenge i els objectius Carrillo, ha apuntat que és "important per a l'equip" acabar entre els vuit primers, perquè "seria un èxit sense precedents".

Sobre possibles rotacions en les últimes dues jornades, Carillo ha reconegut que, com l'equip té alguns tocats ", és" una oportunitat per a aquells que no han jugat tant, de demostrar ".

Llagostera: Moragón; Masó, Valho, Jorge, Pi; Barnils, Jordi López, Imaz, Perea, Eloy; Arturo.

Mirandés: Razak; Caneda, Álex Ortiz, Corral, Kijera; Rúper; Igor Martínez, Pedro, Emilio, Álex García; Urko Vera

Àrbitre: José Luis Lesma López (madrileny)

Estadi: Municipal Palamós-Costa Brava.

Horari: 18:00 h.

stats