FUTBOL
Esports 16/07/2019

De Ligt ja es a Torí per convertir-se en jugador del Juventus

El central holandès signarà aquest dimecres el seu nou contracte amb el campió italià

Ara
1 min
De Ligt ja es a Torí per convertir-se en jugador del Juventus

BarcelonaL'holandès Matthijs de Ligt ha arribat aquesta nit a l'aeroport de Torí Caselle per ultimar els tràmits previs al seu fitxatge pel Juventus. De Ligt, capità de l'Ajax i als seus 19 anys un dels millors defenses de l'última temporada, ha arribat a Torí amb un vol privat, segons ha informat el Juventus al seu compte de Twitter.

El defensa holandès se sotmetrà aquest dimecres al corresponent reconeixement mèdic i signarà a continuació el seu contracte com a nou defensa del vigent campió d'Itàlia. S'estima que el preu total de l'operació rondarà al voltant dels 70 milions d'euros i que el defensa guanyarà un sou de prop de 12 milions d'euros nets per temporada, a l'espera que el Juventus, que cotitza a la borsa milanesa, publiqui els dades econòmiques del fitxatge. De fet, els econòmics són alguns dels factors que han frenat que De Ligt no hagi acompanyat el seu compatriota Frenkie de Jong al Barça.

De Ligt deixa l'Ajax després de deu temporades, entre les categories inferiors i el primer equip, i després d'arribar a les semifinals de l'última Lliga de Campions, en què el club holandès va eliminar el Reial Madrid i el mateix Juventus de Cristiano Ronaldo, abans de perdre davant el Tottenham. L'última temporada va guanyar l'Eredivisie i la Copa als Països Baixos.

stats