FUTBOL
Esports 19/07/2019

De Ligt, presentat amb el Juventus

El Barça perseguia el central holandès, que finalment ha preferit Torí

Ara
2 min
De Ligt, presentat amb la Juventus

BarcelonaMatthijs de Ligt ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador del Juventus de Torí. El club italià, com ja va anunciar fa dies, ha aconseguit els serveis d'un dels futbolistes més prometedors del panorama europeu. L'holandès, de 19 anys, ha afirmat durant l'acte que va escollir el club torinès, tot i tenir ofertes d'altres grans clubs, perquè li va demostrar que "realment l'estimava".

El jove jugador, que arriba a la Juve enmig d'un gran desplegament mediàtic, ha explicat que "la pressió no és un problema" i que té moltes ganes d'afrontar el nou repte. El Juventus ha pagat 85 milions d'euros al club que l'ha format, l'Ajax, i ha acordat un salari anual net que s'acostarà als 12 milions d'euros. La fiscalitat italiana, diferent de l'espanyola, ha facilitat l'arribada a Torí d'un central que perseguien clubs de mig Europa.

"Itàlia és coneguda per ser la terra de defenses i per a mi és un repte. El Juventus em va mostrar confiança, va mostrar que realment em volia i estic orgullós de ser aquí. Hi va haver molts factors, però al final les sensacions van marcar la diferència en la meva decisió definitiva", ha assegurat De Ligt. "És un gran pas, el primer fora del meu país. Al principi m'hi hauré d'acostumar, estic orgullós per com m'han rebut els aficionats i espero tornar-los la confiança i l'afecte".

La trobada amb Cristiano, clau en el traspàs

En relació amb el procés del fitxatge, el jove futbolista ha volgut remarcar la trobada amb Cristiano Ronaldo moments després de la final de la Lliga de les Nacions. "En aquell moment estava pensant on volia anar. En tenia alguna idea, però vaig voler decidir després d'aquell campionat, tenir unes vacances i després anar a un nou club. En aquell moment ja estava gairebé segur, però va ser de gran ajuda que un jugador com Cristiano em preguntés si volia afegir-me al projecte del Juventus", ha comentat.

stats