L'Almeria continua fort com a local i impedeix la reacció del Mallorca (2-1)

L'equip vermell no va poder remuntar dos gols en contra en el debut d'Olaizola

Efe
L'Almeria segueix fort com a local i impedeix la reacció del Mallorca.

AlmeriaL'Almeria continua fort al seu camp, com a base per sortir dels llocs de descens, i amb la seva victòria (2-1) impedeix la reacció del Mallorca, que hi ha arribat amb el nou entrenador, Javier Olaizola, el qual substitueix Fernando Vázquez, però que es manté en una zona molt perillosa de la taula.

L'article de Ricard Pla: No en saben més

Els d'Almeria han sumat la quarta victòria consecutiva a l'estadi de Juegos del Mediterráneo, en aquesta ocasió davant un Mallorca intens i agressiu però que ha pecat de 'dinamita' en els metres finals.

La veritat és que els locals han disputat el partit amb intel·ligència per viure de la genialitat d'Antonio Puertas, que ha fet un gol en el minut vint, i de Nano, el qual ha forçat el penal a l'inici de la segona part que després Fidel s'ha encarregat de transformar en el segon gol.

Encara que el davanter serbi mallorquinista Dejan Lekic ha escurçat distàncies, el seu desencert en un parell d'ocasions ha impedit l'empat dels visitants.

El Mallorca ha estat qui ha manat a l'inici de la primera part, durant la qual ha arribat a gaudir d'un parell d'arribades comprometedores. Els d'Olaizola cercaven la velocitat per sorprendre un Almeria amb problemes en la recuperació, però sobretot amb les pèrdues.

Puertas, malgrat això, ha desestabilitzat el partit amb una acció personal en la qual ha cercat el xut i ha trobat l'esquadra dreta de la porteria de Cabrero per fer avançar el conjunt andalús en el primer xut realitzat pels andalusos.

L'equip mallorquinista ha viscut de les pèrdues per gaudir d'un parell d'ocasions abans que els de Fernando Soriano acabassin la primera part atacant. Lago Junior, en el minut 30, ha enviat un cop al travesser i, en el 37, ha estat Pol Roigé qui ho ha intentat, però el gol l'ha impedit Casto.

En la segona part, el comportament ha estat idèntic al de l'inici de la primera. Més intens, el Mallorca ha pressionat amb arribades que no han fructificat. No obstant això, l'Almeria ha aprofitat la primera arribada per posar el segon gol, com a conseqüència d'un penal per una mà de Company, al centre de Nano, que Fidel ha ficat al fons de la xarxa.

A partir d'aquí, cap dels dos equips no ha trobat la porteria contrària, la qual cosa no era dolenta per als locals. No obstant això, el quadre mallorquí s'ha llançat per amunt per aconseguir el gol que el ficàs en el partit. L'ha tingut Lekic, en el 80, però ha fallat amb estrèpit, encara que l'ha fet en el 84, en rematar un córner sense oposició i amb això el Mallorca s'ha ficat en el partit.

En els darrers minuts hauria pogut arribar l'empat, a través de Lekic, però no ha encertat una centrada de Salomao, en el 90, tot i que abans, en el 83, hauria pogut sentenciar Quique, qui ha enviat una pilota al pal de la porteria de Cabrero.