Esports 23/04/2021

L'Atlètic de Madrid no afluixa en la pugna per la Lliga (2-0)

Correa i Carrasco signen els gols del conjunt matalasser contra l'Osca

Correa manté a l'Atlètic líder

L’Atlètic de Madrid, que d’aquí tres jornades visitarà el Camp Nou, segueix manant al capdamunt de la Lliga després de sumar un nou triomf davant l’Osca (2-0). Els matalassers en van tenir prou amb dues picossades d’Ángel Correa i Yannick Carrasco per derrotar un dels conjunts de la part baixa de la taula. L’Osca, tot i que no va perdre la cara al partit, no va saber com fer mal al treballat entramat defensiu d’un Atlètic de Madrid pragmàtic i efectiu. A les portes del descans, Correa, dels millors del seu conjunt, es va inventar una gran jugada personal que, després d’una rematada desviada per Jorge Pulido, va acabar en gol.

A la represa, ordenats i dosificant esforços, els matalassers van anar fent alguns avisos ben resolts pel porter Álvaro Fernández. L’Osca, immers en la lluita per mantenir la categoria però que va presentar un onze amb vuit rotacions respecte als jugadors més habituals, no va donar el partit per perdut i fins i tot va fregar l’empat amb una ocasió que va resoldre bé Renan Lodi. Més enllà d’aquest ensurt, el conjunt de Diego Pablo Simeone va seguir mantenint el domini fins a trobar la recompensa del gol de Carrasco, a deu minuts per al final del partit. Marcos Llorente va servir una passada de la mort perquè el portuguès superés Fernández a plaer. Abans, Koke havia provat sort amb un xut potent però centrat que Fernández havia rebutjat sense problemes.

Amb la renda de dos gols a favor, els matalassers van abaixar una mica la guàrdia i el conjunt aragonès va tenir un parell d’aproximacions en els instants finals buscant el premi del gol, però ni Dani Escriche primer ni l’exblaugrana Sandro Ramírez després van poder materialitzar les seves oportunitats. Nou triomf per un Atlètic que segueix aferrat a la primera posició de la taula i que diumenge visitarà l’Athletic Club.