Futbol Sala
Esports 03/02/2014

Jordi Torras, baixa per a la resta de l'Europeu de futbol sala

El jugador blaugrana té un esquinç de segon grau al lligament lateral intern del genoll esquerre

Efe
1 min

BarcelonaJordi Torras, jugador del Barça i capità de la selecció espanyola de futbol sala, serà baixa el que resta de l'Europeu d'Anvers (Bèlgica), segons ha informat la pàgina web de la selecció espanyola.

Torras té un esquinç de segon grau al lligament lateral intern del genoll esquerre després de lesionar-se al partit contra la República Txeca, l'últim de la fase de grups, jugat diumenge, en xocar amb el seu company Fernandao, i és baixa pel que resta de competició.

El jugador del blaugrana ha indicat que la lesió el farà estar de baixa "entre quatre i sis setmanes" i que l'única cosa bona és que no té "tocat el menisc, no cal operar i el tractament és fisioterapèutic".

Torras ha comentat que està "fotut" per la seva baixa "perquè ningú s'ho espera, i menys el mateix jugador, i més en una jugada que va ser sense voler amb un company".

"He passat una mala nit, com que no m'ho creia. Tenia molta il·lusió, encara que hagi jugat quatre Europeus. Ara el que penso és en recuperar-me com més aviat millor i que aquesta selecció segueixi el ritme que ha mantingut fins ara ", ha dit.

Torras ha volgut enviar "molta força" als seus companys, perquè "tant és les baixes, qui estigui, l'equip segueix sent el mateix", i ha assegurat que confia plenament que arribi a la final.

stats