HOQUEI PATINS
Esports 13/09/2014

Un gol d'or de Jordi Bargalló aparta el Moritz Vendrell de la final de la Supercopa (4-5)

Els homes de Pere Varias han tingut la final a tocar, però l'etern Bargalló ha acabat conduint el Liceo al triomf

Jordi Graell
1 min
Els jugadors del Liceo celebren un gol / FEP

BarcelonaEl Liceo és el primer finalista de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins que s'està disputant al Palau d'Esports de Reus després de superar per 4-5 un combatiu Moritz Vendrell gràcies a un gol d'or de Jordi Bargalló. Tot i el gol matiner de Jordi Ferrer, els gallecs han aconseguit capgirar el resultat abans del descans gràcies a les dianes de Jordi Bargalló de penal, Pau Bargalló i Eduard Lamas de falta directa.

El marcador, però, era excessiu pels mèrits que estaven fent els homes de Pere Varias. Després que al llindar de la mitja part Sergi Miras retallés la diferència des del punt de penal, una gran segona part dels vendrellencs els ha permès avançar-se de nou en el marcador mitjançant Eloi Mitjans i Jordi Ferrer.

Quan semblava que la final estava a tocar, Jordi Bargalló s'ha carregat el seu equip a l'esquena i ha aconseguit forçar la pròrroga amb l'empat a quatre minuts per la conclusió. En aquesta ocasió i a diferència de la Copa, els homes de Carlos Gil sí que han aprofitat el temps extra per classificar-se per la final amb el 'hat trick' de Jordi Bargalló en una rematada a boca de canó.

stats