HOQUEI PATINS
Esports 18/10/2014

El Barça empata contra el Benfica en el debut a la Lliga Europea d'hoquei patins (1-1)

Vic i Moritz Vendrell comencen amb victòria, mentre que a la CERS el Reus i el Monbus Igualada encarrilen l'eliminatòria i el Cafè Crem Calafell Tot l'Any perd

Jordi Graell
El Barça s'ha topat amb un Benfica molt sòlid

BarcelonaEl Barça d'hoquei patins ha debutat a la Lliga Europea empatant 1-1 amb el Benfica. Després d'una primera part dominada pels visitants en què s'han avançat amb un gol de Joao Rodrigues de penal, al segon temps Raúl Marín ha empatat de falta directa i els homes de Ricard Muñoz han passat a ser l'equip que ha tingut més ocasions, però han topat amb el porter català Guillem Trabal i els pals. En canvi, tant Vic com Moritz Vendrell han començat amb victòria. Mentre que els vigatans s'han desfet per 3-1 del Ginebra, el Vendrell ha aconseguit el 4-3 definitiu in extremis gràcies a un penal inexistent transformat per Sergi Miras a cinc minuts pel final.

Reus i Igualada sentencien, el Calafell es complica l'existència

Pel que fa als partits d'anada de la fase prèvia de la Copa de la CERS, el Calafell Tot l'Any ha perdut per 2-3 contra l'Sporting de Lisboa, en un partit en què Ferran Rosa ha errat una falta directa a l'últim minut que hagués pogut significar l'empat, i haurà de remuntar a la tornada a Lisboa. En canvi, el Reus ha deixat més que encarrilada l'eliminatòria després de destrossar el dèbil Villach austríac per 17-1 i el Monbus Igualada ha apallissat el Turquel portuguès per 6-0.