2a divisió
Esports 23/01/2011

El Girona deixa escapar la victòria a Còrdova després de marcar en l'única ocasio de gol (1-1)

L'empat a l'últim minut del Còrdova fa justícia a un partit on els andalusos han estat superiors i han disposat de moltes i bones ocasions per guanyar

Redacció

CòrdovaUn gol del sevillà David Arteaga, a dos minuts pel final, ha evitat la derrota del Còrdova al seu estadi davant un Girona que ha marcat en l'única acció clara de gol (1-1). Els dos equips s'han repartit un punt que els deixa, una setmana més, a la zona mitja de la Segona Divisió.

El Còrdova ha dominat el partit des del principi, i ha disposat de les millors oportunitats tant a la primera part com a la segona. El Girona perdia la pilota amb facilitat i amb prou feines podia sortir del seu camp, mentre els locals tenien la pilota i asfixiaven els catalans en defensa. Oriol Riera, en dues ocasions, i Arteaga, han tingut les principals ocasions andaluses.

El segon temps ha començat tal i com ha acabat el primer: amb domini local i ocasions de gol. Anaven passant els minuts i el Còrdova no encertava en les rematades. I, com acostuma a passar, en una jugada aïllada ha arribat el primer gol dels gironins.

En un corner, David de Coz no ha rebutjat bé i la pilota ha anat a parar a Kiko Ratón, que ha enviat l'esfèrica a l'escaire al minut 80. I quan semblava que el partit acabaria amb victòria visitant, Arteaga ha caçat una pilota a la frontal i ha superat el porter Santamaría d'un xut fort amb l'esquerra.

Còrdova 1 – Girona 1

CÒRDOVA: Alberto García, De Coz, Richy, Agus, Camille; Callejón (Charles, 68'), Alberto Aguilar, Jorge Luque (Javi Flores, 56'), Arteaga; Jonathan (Fede, 84') i Oriol Riera.

GIRONA: Santamaría, José, Serra, Tortolero, Migue; Chechu (Borja, 60'), Marcos Tébar, Dorca, Moha (Kiko Ratón, 73'); Jandro (Ángel, 91') i Despotovic.

GOLS: 0-1, (80') Kiko Ratón. 1-1, (89') Arteaga.

ÀRBITRE: Ocón Arraiz. Targetes grogues a Jorge Luque i Jandro.

ESTADI: El Arcángel, uns 7.500 espectadors.