FUTBOL
Esports 24/04/2015

El Llevant es juga les garrofes al camp d'un Getafe en terra de ningú

Els granotes –un punt per sobre del descens– afronten aquest dissabte (20 hores, GolTV i Canal + Liga) un partit en clau de permanència davant d'un Getafe que busca la permanència virtual a falta de sis jornades

Ferran Mitjà
1 min
Els jugadors del Llevant celebren la victòria contra el València amb els aficionats / HEINO KALIS / REUTERS

BarcelonaEl Llevant ha estat en zones de descens gairebé tota la temporada. Ara, quan els equips de la zona baixa es comencen a jugar les garrofes ja sense retorn, els valencians són un punt per damunt del Deportivo, que marca la zona vermella. Aquest dissabte (20h /GolTV i C+Liga) els de Lucas Alcaraz visiten al Getafe, que es manté en terra de ningú, lluny d'Europa i també de la perillositat.

Amb la permanència gairebé al sarró, els madrilenys reben un Llevant que s'ho juga tot. Tal és la necessitat, que el club granota ha decidit costejar el viatge dels aficionats que tinguin entrada: oferirà autocars per traslladar els seguidors que vulguin donar suport al conjunt blaugrana en el Coliseu Alfonso Pérez, un estadi que sempre presenta una imatge desèrtica a les graderies.

Tot i la tranquil·litat amb la que afronta el matx el Getafe, el seu tècnic vol endollar els futbolistes per aconseguir quan abans millor la permanència matemàtica. En aquest sentit, Pablo Franco ha explicat que per a ells "és el partit més crucial de la temporada". De fet, aconseguint una victòria deixarien pràcticament sentenciada la permanència, a falta encara de cinc jornades.

De fet, la relaxació pot portar problemes al Getafe, que l'última jornada ja va veure com l'Athletic Club li endossava quatre al Nou San Mamés. El Llevant, en canvi, ve de sumar un empat important davant de l'Espanyol, punt aconseguit amb un gol de Casadesús en el minut 87 de partit.

stats