LLIGA DE CAMPIONS
Esports 26/02/2014

El Galatasaray busca la sorpresa davant d'un Chelsea amb dubtes en l'atac

Els turcs reben la visita de l'equip de Mourinho en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions (20.45 h, Canal+ Lliga de Campions 2)

Efe
2 min
Mourinho, entrenador del Chelsea, durant l'entrenament previ al partit de Champions contra el Galatasaray / OZAN JOSE / AFP PHOTO

Istanbul / LondresEl Galatasaray buscarà fer valer la condició de local per sorprendre el Chelsea del tècnic portuguès Jose Mourninho, que arriba com a líder de la lliga anglesa però amb dubtes ofensius (20.45 h, Canal+ Lliga de Campions 2).

A les files del conjunt turc hi ha una certa tensió davant les declaracions de la seva estrella Didier Drogba, que no ha dubtat a declarar la seva admiració per un Chelsea amb qui va aconseguir la Lliga de Campions del 2012, durant una entrevista amb la BBC.

El Chelsea s'enfronta al Galatasaray amb dubtes en l'atac, després que José Mourinho hagi qüestionat la capacitat golejadora de Samuel Eto'o i de Fernando Torres. Tot i això, tot apunta que Mourinho donarà entrada a l'onze inicial al camerunès, sobretot perquè ja ha deixat entreveure que no confia en les altres opcions d'atac.

L'entrenador portuguès té, però, plena confiança en la seva nova estrella, el mitjapunta belga Eden Hazard, al voltant de qui, diu, vol construir un equip per al futur i ha dipositat les seves esperances per progressar en la màxima competició europea.

La visita a Istanbul es preveia plàcida, però el viatge ha estat acompanyat d'una inesperada polèmica generada per unes declaracions de Mourinho sobre Eto'o, de qui diu desconèixer la seva veritable edat.

Per al xoc davant els turcs, Mou confia en la seguretat defensiva del seu equip, l'únic al costat del Manchester United i l'Atlètic de Madrid que només va encaixar tres gols durant la passada fase de grups de la Lliga de Campions.

En la competició domèstica, els 'blues' també han demostrat solidesa defensiva, ja que només han rebut un gol en els últims cinc partits de lliga, el que resultarà clau per sortir amb opcions d'Istanbul de cara a la tornada a Stamford Bridge.

stats