LLIGA FRANCESA
Esports 13/03/2011

El Lilla no cedeix i aconsegueix una victòria importantíssima a l'últim minut (2-1)

Els de Rudi Garcia continuen líders de la Ligue 1 després d'aconseguir una gran victòria a casa, davant el Valenciennes, amb un gol en el temps de descompte

Redacció
Eden Hazard celebra el gol de la victòria del Lilla.

LillaUn gol del belga Eden Hazard en el temps afegit ha trencat l'empat davant el Valenciennes i ha donat el triomf al Lille (2-1), que sobreviu en el liderat de la Lliga de França, després de la vint-i-setena jornada. Moussa Sow ha avançat el quadre local, però Gregory Pujol ha establert l'empat a l'hora de joc. Hazard, en l'afegit,

ha sostingut al seu equip, que avantatja en tres punts al Rennes.

Mentrestant, el brasiler Adriano Pereira da Silva ha donat al Mònaco el triomf al camp del Bordeus (0-1). En l'últim partit de diumenge, el París Saint Germain ha desaprofitat un avantatge de dos gols davant el Montpeller (2-2). L'encert de Guillaume Hoarau i un gol en pròpia porta del centreafricà Mapou Yanga-Mbiwa han deixat el partit de cara per al Paris Saint Germain als tretze minuts. No obstant això, després del descans, dos gols d'Olivier Giroud han significat l'empat.