FÓRMULA 1
Esports 09/05/2013

Alonso: "Mentre no estiguem 75 o 80 punts per darrere, serem optimistes"

El pilot asturià ha estat un dels protagonistes de la roda de premsa de la Federació Internacional d'Automobilisme prèvia a la cursa del diumenge

N.garcía / M. Molina
1 min
Fernando Alonso

MontmelóEl pilot asturià Fernando Alonso ha estat un dels pilots protagonistes de la roda de premsa de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) prèvia a la cursa del diumenge al circuit de Montmeló. El de Ferrari ha explicat que no creu que aconseguir la 'pole position' el diumenge sigui realment important: "Aquest any hem vist l'important que és el ritme. És bo començar dalt perquè tens més opcions de podi, però hem de tenir un normal cap de setmana com en les quatre primeres carreres. La 'pole' realment important serà a Mònaco".

Sobre la cursa de Montmeló, Alonso ha dit que, per a ell "és un cap de setmana especial" i que, tot i que Vettel sigui el líder del Mundial, no llança la tovallola: "Mentre no estiguem 75 o 80 punts per darrere, serem optimistes".

Alonso creu que poden aconseguir un bon resultat a Catalunya: "Vam ser segons a Austràlia i vam guanyar a la Xina. El sentiment és molt diferent a l'any passat. Estem confiats que podem fer un bon resultat. Som més optimistes. Estem alguns punts per darrere, però el Mundial és llarg. Vettel estava 43 punts per darrere l'estiu passat i en cinc o sis curses va remuntar".

stats