DAKAR 2020
Esports 20/08/2019

Fernando Alonso disputarà la Harrismith 400 amb el cotxe del Dakar

Toyota ha confirmat que tornarà a treballar amb el pilot asturià

Efe
2 min
Gràcia: UN FESTIVAL DE MÚSICA A CADA CARRER  Fernando alonso anuncia que es retira de la fórmula 1

MadridFernando Alonso, dues vegades campió de Fórmula 1 i guanyador de l'última edició del Mundial de Resistència, farà una sèrie de proves amb el Toyota Hilux, el cotxe amb el qual el fabricant japonès competirà al Ral·li Dakar. En un comunicat enviat aquest dimarts per Toyota Gazoo Racing, l'equip nipó ha confirmat que tornarà a unir-se amb el pilot asturià després de la seva exitosa campanya al Mundial de Resistència.

"Durant els pròxims cinc mesos Fernando, que busca ampliar la seva ja remarcable carrera al món del motor participant en altres disciplines, treballarà en estreta relació amb Toyota Gazoo Racing i el seu equip del Ral·li Dakar experimentant un programa intensiu d'entrenament amb el Toyota Hilux a Europa, l'Àfrica i el Pròxim Orient per familiaritzar-se amb els rigors desafiants del ral·li", ha informat la marca japonesa. Fernando Alonso, que ja és a Sud-àfrica, farà proves al desert d'aquell país des d'aquest dimarts fins al 23 d'agost i participarà en un test no competitiu de la Harrismith 400 els dies 13 i 14 de setembre.

Marc Coma

Marc Coma, aliat de luxe

El mitjà francès France TV Sport va alimentar dilluns els rumors sobre el fet que l'excampió de Fórmula 1 i el cinc vegades campió del Ral·li Dakar en motos i antic director esportiu de la prova, Marc Coma, podrien participar plegats en la pròxima edició de la prestigiosa competició, que es diputarà el gener del 2020 de manera íntegra a l'Aràbia Saudita. El català seria l'assistent de l'asturià en la modalitat de cotxes, prova en la qual s'estrenaria. Segons el mitjà francès, Alonso i Coma serien a Namíbia fent proves amb el Toyota Hilux oficial de l'equip Gazoo Racing Sud-àfrica, vigent campió de la prova, amb el qual l'asturià tindria previst debutar al Dakar.

stats