Futbol
Esports 02/08/2023

L'exmadridista Marcelo destrossa la cama d'un rival i acaba plorant

El lateral brasiler ha provocat fortuïtament una brutal lesió a Luciano Sánchez durant el partit entre l'Argentinos Juniors i el Fluminense

ARA
2 min
Marcelo marxant desconsolat del terreny de joc.

BarcelonaAquesta matinada es diputava l'Argentinos Juniors - Fluminense, partit corresponent als vuitens de final de la Copa Libertadores. Corria el minut 58 quan Marcelo Vieira, llegendari lateral esquerre brasiler, ha provocat de manera involuntària una terrible lesió a Luciano Sánchez. En plena conducció sortejant rivals i canviant la pilota de cama a cama, jugada marca de la casa, l'exjugador del Reial Madrid intentava superar el migcampista argentí, amb la mala fortuna que ha acabat recolzant el seu peu sobre el rival. Li ha destrossat la cama i ha deixat el jugador immòbil i plorant de dolor.

Les imatges són esgarrifoses i el mateix Marcelo ha estat conscient de la gravetat de la lesió de Sánchez poc després de l'acció. Al veure el jugador estès a terra, l'exmadridista ha caigut de genolls, plorant, a les cames d'André, un dels seus companys d'equip. L'àrbitre no ha tingut cap més remei que expulsar Marcelo amb vermella directa, decisió que el jugador ha acceptat. Immediatament s'han fet les proves mèdiques pertinents al jugador afectat, el qual pateix una luxació completa al genoll esquerre i estarà entre vuit mesos i un any inactiu. El partit ha finalitzat amb empat a 1 i el vencedor es decidirà al Maracanã, estadi del Fluminense.

L'entrada de Marcelo a Luciano Sánchez aquesta matinada

A l'acabar el partit, el lateral ha volgut disculpar-se públicament a través de les xarxes socials amb Luciano Sánchez. El comunicat del futbolista de 35 anys deia: "Avui m'ha tocat viure un moment molt difícil dins del camp. Sense voler he lesionat un company de professió. Vull desitjar-te la millor recuperació possible, Luciano Sánchez. Tota la força del món!"

Marcelo va abandonar les files del Reial Madrid fa un any, després de 546 partits i 15 temporades al club blanc. Al perdre la titularitat i la presència sobre el terreny de joc, el lateral brasiler va aventurar-se a la lliga grega de la mà de l'Olympiakos. El projecte tan sols va durar cinc mesos, i només va disputar deu partits amb la samarreta blanc-i-vermella. Finalment, al febrer i ja amb 35 anys, Marcelo va decidir tornar al Fluminense de Rio de Janeiro, la seva ciutat natal i on va començar la seva carrera futbolística professional. Des d'aleshores acumula 15 partits i tres dianes.

stats