Futbol
Esports 19/10/2013

Eto'o s'estrena amb gol a la Premier, Mou és expulsat i Pochettino suma un punt a Old Trafford

A més, l'exmadridista Özil ha marcat dos dels quatre gols de l'Arsenal contra el Norwich per mantenir els 'gunners' al capdavant de la Premier

Eto'o, el dia del seu debut amb el Chelsea

BarcelonaLa vuitena jornada de la Premier League ha deixat el primer gol d'Eto'o a la lliga anglesa, una expulsió de Mourinho i un valuós empat a un del Southampton de Mauricio Pochettino contra el Manchester United a Old Trafford. A més, una nova exhibició de Mesut Özil, autor de dos gols, manté líder l'Arsenal amb 19 punts.

Samuel Eto'o s'ha estrenat com a golejador amb el Chelsea aquest dissabte davant el Cardiff ( 4-1). El camerunès ha marcat el seu primer gol amb els 'blues', el que trencava l'empat a un al minut 66 després que Hazard neutralitzés el 0-1 que havia fet Jordon Mutch al començament del matx. Oscar i Hazard han tancat la victòria dels londinencs a Stamford Bridge. El partit dels locals no ha sigut gens brillant i, de fet, José Mourinho ha sigut expulsat en el minut 70, després de protestar reiteradament les decisions de l'àrbitre Anthony Taylor.

Una de les notícies de la jornada l'ha protagonitzada el Southampton de Mauricio Pochettino, que ha sumat un valuós punt a Old Trafford gràcies a un gol de Dejan Lovren al minut 89 que ha igualat el gol que havia marcat Van Persie a l'equador del primer temps. L'empat manté el Southampton en places europees i deixa el United despenjat de la zona alta, amb 11 punts, vuit menys que l'Arsenal.

Els 'gunners', de fet, segueixen imparables i aquest dissabte han derrotat 4-1 el Norwich amb una altra exhibició de Mesut Özil. L'exmadridista ha marcat dos gols (el 2-0 i el 4-1) i ha liderat l'equip d'Arsène Wenger. Wilshere ha encarrilat la victòria, que ha perillat quan Howson ha escurçat diferències al minut 70. Però Ramsey ha tornat a ampliar diferències per allargar la ratxa de l'equip de l'Emirates.