ESPORT
Esports 25/03/2015

Minut de silenci a la final de la Copa Catalunya i la lliga Endesa de bàsquet per l'accident dels Alps

El Barça s'ha sumat als tres dies de condol decretats per la Generalitat

Ara
2 min
El president del CE Europa, Guillaume de Bode, el director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel i el president de la FCF, Andreu Subies,

BarcelonaLa impactant notícia de la tràgica mort de 150 persones en un vol Barcelona-Dusseldorf –algunes d'elles catalanes– ha emocionat a la societat catalana. El món de l'esport recordarà també les víctimes. És per això que aquest dimecres al vespre, en el context de la celebració de la final de la Copa Catalunya, entre l'Europa i el Girona, els jugadors d'ambdós conjunts lluiran braçalets negres en senyal de dol. A més a més es farà un minut de silenci en memòria de les víctimes.

La Lliga Endesa (ACB) també mostrarà el seu dol amb minuts de silenci en tots els partits de la jornada, aquest cap de setmana. L'ACB ha emès un comunicat, en el qual ha explicat que se suma al "dolor per l'accident ari" i ha volgut donar les seves "profundes condolences a les famílies de les víctimes". La Federació espanyola de bàsquet també farà un minut de silenci en totes les seves competicions.

A més, els or

Condol del Barça

Clubs com el Barça han emès notes de condol. El club blaugrana s’ha afegit al dol de tres dies decretat pel Govern per les víctimes de l’accident aeri. Per aquest motiu, les banderes catalana, blaugrana i de la ciutat de les instal·lacions al Camp Nou onegen a mig pal, en senyal de dol per les víctimes d’aquest accident. Ahir els equips d’handbol i hoquei patins van lluir un crespó negre a la samarreta durant els seus corresponents partits de Lliga i avui també el lluirà l’equip de bàsquet en el partit d’Eurolliga contra el Zalgiris Kaunas.

El València i el Sabadell, afectats

El València s'ha mostrat commocionat per la mort d'una aficionada del club, i el Sabadell, ha emès una nota de condol per la mort del fill de l'exconseller del club Josep Maria Sabaté.

stats