EUROBÀSQUET
Esports 30/06/2019

Espanya supera Letònia (56-59) i ja és als quarts

Les jugadores que entrena Lucas Mondelo queden primeres del seu grup i s'estalvien jugar els vuitens

Albert Nadal
1 min
La barcelonina Anna Cruz en una acció en el duel d’ahir.

BarcelonaLa selecció espanyola de bàsquet es va complicar la vida al tram final del seu duel contra Letònia, però va guanyar (56-59) i va aconseguir el bitllet directe per als quarts de final de l’Eurobàsquet al quedar com a primera classificada del seu grup.

L’enfrontament contra Letònia va començar amb un primer quart marcat per la igualtat (17-17), en què cap conjunt va poder imposar la seva superioritat (la diferència més gran va ser de +4 a favor d’Espanya). Al segon període les jugadores de Lucas Mondelo van corregir alguns desajustos defensius i van imposar el seu guió. Ferm en el rebot, el conjunt espanyol va prémer l’accelerador per marxar al descans amb una renda de 10 punts (25-35), amb Astou Ndour novament destacant.

Després de passar pel vestidor, va continuar el domini de la selecció espanyola, que seguia dominadora en el rebot i encertada en la pintura. Ndour es va seguir exhibint -la pivot va acabar el partit amb 14 punts i 8 rebots- i Espanya es va anar distanciant en el marcador davant una selecció letona amb molts problemes per anotar.

Malgrat que l’últim quart semblava que hauria de ser un tràmit (Espanya va arribar a tenir una diferència de +16), Letònia va revifar fins a escurçar distàncies a només tres punts a falta de 20 segons pel final. Dos tirs lliures de Sílvia Domínguez van sentenciar el duel.

stats