BARÇA
Esports 26/12/2013

Messi i Alba, titulars a l'equip ideal de l'any del diari francès 'L'Équipe'

En un any, la selecció espanyola passa de sis jugadors titulars a un de sol, Alba

Efe
1 min
Jordi Alba salta unes tanques en un entrenament de Tailàndia

BarcelonaEls tres candidats a la Pilota d'Or formen part de l'equip ideal de l'any del diari francès 'L'Équipe'. La selecció espanyola passa de tenir sis representants a un (Jordi Alba), mentre que el Bayern Munic és el conjunt amb més futbolistes (cinc).

"Cinc campions d'Europa, amb Franck Ribéry, formen l'esquelet del nostre equip", diu el diari, que destaca que a la plantilla perfecta del 2013 hi ha quatre alemanys i un sol internacional espanyol, el barcelonista Jordi Alba. Un canvi significatiu respecte al 2012, quan l'onze ideal comptava amb sis jugadors d'Espanya (Casillas, Ramos, Alba, Xabi Alonso, Xavi i Iniesta).

Així, 'L'Équipe' destaca com a millor porter de l'any l'alemany Manuel Neuer (Bayern Munic), acompanyat en la defensa del també alemany Philipp Lahm (Bayern), el belga Vincent Kompany (Manchester City), el capità de la selecció brasilera i central del París Saint-Germain Thiago Silva i el lateral del Barça Jordi Alba. Al centre del camp, acompanyen l'ivorià Yaya Touré (Manchester City), els alemanys Bastian Schweinsteiger (Bayern) i Thomas Müller (Bayern) i el francès Franck Ribéry (Bayern). A la davantera, Lionel Messi i el portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo.

Uns 72.000 internautes d'aquest diari, però, triarien un altre equip ideal: Neuer (Bayern); Lahm (Bayern), Ramos (Madrid), Thiago Silva (PSG), Jordi Alba (Barcelona); Paul Pogba (Juventus), Yayá Touré (Mancester City), Ozil (Reial Madrid / Arsenal), Ribéry (Bayern Munic); Ronaldo (Reial Madrid) i Messi (Barcelona).

stats