Ciclisme

Un doble campió del món de ciclisme, acusat de matar la seva dona

Rohan Dennis presumptament l'hauria atropellat amb una furgoneta davant de casa seva

ARA
1 min
Rohan Dennis amb el mallot vermell de la Vuelta.

BarcelonaEl ciclista australià Rohan Dennis, que va ser dues vegades campió del món de contrarellotge (el 2018 i el 2019) i que s'ha retirat al final d'aquesta temporada amb 33 anys, ha estat detingut a Medindie (Austràlia) acusat d'haver atropellat mortalment la seva dona, l'exciclista Melissa Hoskins, de 32 anys. Dennis, segons informen mitjans australians, hauria atropellat Hoskins amb una furgoneta davant de casa seva ahir al vespre. La dona va ser traslladada en estat crític al Royal Adelaide Hospital, on finalment va morir.

La policia australiana acusa Dennis d'homicidi imprudent per conducció temerària i per posar en perill la vida humana i l'ha deixat en llibertat sota fiança. No serà fins al 13 de març que Dennis haurà de tornar al jutjat per enfrontar-se a aquests càrrecs. Dennis i Hoskins tenien dos fills en comú. L'última fotografia que Dennis va penjar al seu compte d'Instagram abans de presumptament atropellar la seva dona era una foto familiar en què apareix amb Hoskins i els seus dos fills per felicitar Nadal.

Dennis es va retirar fa poc del ciclisme professional després de 17 temporades en actiu. A banda dels dos campionats del món de contrarellotge, el d'Adelaida va guanyar el 2018 dues etapes de la Vuelta a Espanya i, el 2015, es va imposar a la primera etapa del Tour de França batent el rècord de l'hora. Aquest últim any en actiu, que va disputar a les files del potent equip Jumbo-Visma, va finalitzar el Giro d'Itàlia en la posició 41 de la general i la París-Niça en la 85. La seva última aparició com a ciclista professional va ser el 8 de setembre al Gran Prix del Quebec (Canadà), que no va acabar.

stats