Esports 02/04/2016

El CP Vic cau amb polèmica davant el Forte dei Marmi (7-5) i no serà a la 'final four'

R.r.
L'afició del Forte dei Marmi ha desplegat una polèmica pancarta insultant al Vic

BarcelonaNomés un equip català serà a la 'final four' de la Lliga Europea. Barça, Forte dei Marmi, Benfica i Oliveirense seran els quatre equips que conformaran la 'final four' que es disputarà els dies 14 i 15 de maig al pavelló d'un dels quatre equips. Vic i Vendrell s'han quedat als quarts de final.

El partit ha estat especialment cruel amb els vigatans, que han caigut per un gol a 15 segons del final de Pagnini, un autèntic gerro d'aigua freda que significava el 7-5 final. El resultat elimina els osonencs, ja que a l'anada havien guanyat per només un gol de diferència (2-1).

Després d'un inici igualat, el Vic ha vist com del 2-2 al minut 20 es passava al 5-2, però a falta de 8 minuts per al final, els osonencs han firmat tres gols consecutius que tornaven l'empat al marcador. El partit s'ha desequilibrat a l'últim minut amb dos gols locals.

En acabar el duel, l'afició local ha desplegat una polèmica pancarta en què insultaven els visitants: "Vic, ens caguem al vostre cap".