QATAR 2022
Esports 24/02/2015

Les lligues europees, contràries a disputar el Mundial de Qatar els mesos de novembre i desembre

A través d'un comunicat, l'Associació de Lligues Professionals Europees de futbol (EPEL) consideren que "pertorbaria i danyaria el normal desenvolupament de les competicions"

Ara
1 min
Joseph Blatter, el dia que Qatar va ser escollit com a organitzador  Del Mundial de l’any 2022.

BarcelonaLes lligues europees es mostren contràries a celebrar el Mundial de Qatar 2022 els mesos de novembre i desembre. Així ho han comunicat aquest dimarts a Doha, en una reunió del grup de treball de la FIFA que està valorant la possibilitat de modificar les dates de celebració del torneig a causa de les temperatures elevades que hi ha en aquest país del Golf Pèrsic a l'estiu.

"Considerem que pertorbarà i danyarà el normal desenvolupament de les competicions europees", justifica l'Associació de Lligues Professionals Europees de futbol (EPEL) a través d'un comunicat. Aquest col·lectiu, que encapçalen la Lliga de Futbol Professional (LFP) i la Premier anglesa, considera que la millor opció seria celebrar el Mundial el mes de maig, "un període acceptable per qüestions climatològiques i afavoreix tant als jugadors com als aficionats".

La darrera proposta que havia fet el grup de treball de la FIFA era celebrar el Mundial de Qatar del 19 de novembre al 23 de desembre del 2022. La decisió final es coneixerà el proper 19 de març, durant el Comitè Executiu de la FIFA.

stats