Champions
Esports 18/03/2014

El Chelsea elimina el Galatasaray en el dia que Drogba rep un homenatge d'Stamford Bridge

Eto'o ha encarrilat el triomf al minut 4 i Cahill, abans del descans, ha sentenciat per als 'blues'

Eto'o celebra el primer gol del Chelsea contra el Galatasaray

BarcelonaEl Chelsea serà al bombo de quarts de final de la Champions de divendres. L'equip de José Mourinho, que afrontava el partit després d'empatar a un en l'anada, ha eliminat el Galatasaray en derrotar-lo per 2-0 a Stamford Bridge.

Eto'o, amb un gol als quatre minuts de partit, ha encarrilat la victòria anglesa en una ràpida jugada després d'un servei de banda que ha agafat despistat el conjunt turc. El Galatasaray tenia la pilota però no ha aconseguit crear perill a la porteria de Cech. A tres minuts del descans ha arribat la sentència del Chelsea, amb un gol de Cahill. Terry ha rematat un córner i el refús del porter Muslera l'ha recollit el central 'blue' per fer el segon gol.

El Galatasaray ha sigut incapaç de moure el marcador a la segona meitat. El partit ha estat marcat per l'homenatge que l'afició d'Stamford Bridge ha fet a Didier Drogba a l'inici del matx. Al final, el davanter de Costa d'Ivori ha sigut ovacionat.