Esports 13/09/2014

Diego Costa i Cesc brillen amb un Chelsea imparable

Tres gols del brasiler han donat el quart triomf als homes de Mourinho

Diego Costa ha decidit el partit contra el Swansea

BarcelonaEl Chelsea de José Mourinho segueix liderant la Premier League. L'equip de Londres ha derrotat per 4-2 el Swansea en un duel entre dos equips que havien guanyat els tres primers partits. L'equip de Gary Monk ha fet el 0-1 gràcies a un gol en pròpia porta de Terry, però abans del descans Diego Costa ha empatat. A la segona part, Costa ha fet el seu primer 'hat trick' a la Premier, amb dues assistències de Cesc. Diego Costa suma 7 gols en 4 jornades i el Chelsea lidera la classificació.

Abans, el vigent campió, el Manchester City, ha empatat 2-2 al camp de l'Arsenal. Amb Lampard de titular per primer cop amb el City, Agüero ha fet el 0-1 però els gols de Wilshere i Alexis han servit per donar al volta al marcador. De Michelis, de cap, ha empatat als 82 minuts.

L'Everton de Robert Martínez de la seva part, ha guanyat per 0-2 al West Bromwich Albion amb gols de Mirallas i Lukaku.