Barça
Esports 15/08/2011

Cesc Fàbregas passa la revisió mèdica i firma el seu contracte amb el Barça

Aquest matí a primera hora s'ha desplaçat fins a l'Hospital de Barcelona, on li han començat a fer proves, i després cap al Camp Nou, per continuar l'examen i signar

Redacció
1 min
Cesc Fàbregas passant la revisió mèdica

BarcelonaCesc Fàbregas ha passat aquest dilluns la revisió mèdica amb el Barça, abans d'oficialitzar el contracte amb el club blaugrana. El futbolista s'ha desplaçat fins a l'Hospital de Barcelona a primera hora del matí, on ha estat sotmès a les primeres proves. Posteriorment, s'ha traslladat cap al Centre Mèdic del Camp Nou per continuar l'examen.

Sobre el seu estat físic, el doctor Ricard Pruna ha explicat que "totes les proves han estat correctes. Referent a les proves d'esforç han estat molt acceptables. Té un estat físic bo i pot integrar-se als entrenaments sense cap problema".

Posteriorment, el jugador s'ha desplaçat fins a les oficines del club, on l'esperaven els representants de la junta directiva, encapçalats pel president Sandro Rosell. Cesc ha firmat el seu contracte amb el Barça que el vincula per les properes 5 temporades.

El futbolista d'Arenys va arribar aquest diumenge al vespre a Barcelona, en un jet privat, i aquest dilluns viu la seva primera jornada com a blaugrana. L'expectació que ha aixecat el seu fitxatge ha estat màxima, i ja abans d'entrar a l'Hospital per fer-se la revisió, Cesc s'ha aturat per signar autògrafs a alguns aficionats blaugranes que l'esperaven a les portes del centre sanitari. A més, al Camp Nou, hi han hagut moltes cues per entrar a l'estadi i veure la presentació en directe.

stats