COPA AMÈRICA 2019
Esports 18/06/2019

El Brasil del renascut Coutinho vol certificar el seu pas als quarts de final

El conjunt de Tite s'enfronta a Veneçuela en la segona jornada de la Copa Amèrica

Oriol Santos
1 min
Coutinho en una acció de l'entrenament previ al partit d'aquesta matinada

BarcelonaLa selecció amfitriona buscarà aquesta matinada (2.30 h, DAZN) la segona victòria de la competició i certificar, així, el seu bitllet per als quarts de final. La 'canarinha', que va ser xiulada i criticada per la seva actuació a la primera part del partit inaugural, pretén donar continuïtat a les bones sensacions del tram final del matx contra Bolívia.

Philippe Coutinho, pitxitxi del torneig amb dues dianes, sembla haver renascut amb la selecció i haver recuperat la confiança i el bon joc que havia demostrat en temporades anteriors. El jugador blaugrana de 27 anys, frustrat a Can Barça, s'ha convertit en el far ofensiu d'una selecció brasilera que, sense Neymar, necessita un jugador desequilibrant. La bona preparació prèvia a la Copa Amèrica i l'excel·lent targeta de presentació en el primer partit han sigut dos estímuls molt positius per a Coutinho, que se sent el líder i accepta el repte d'actuar com a tal.

L'altre blaugrana de la 'canarinha', Arthur Melo, apunta a la titularitat en l'enfrontament davant de Veneçuela després de la suplència en el partit inaugural a causa d'un fort cop al genoll en l'amistós contra Hondures. El migcampista del Barça ha de ser la brúixola que acompanyi Casemiro i Coutinho en una zona de creació de vital importància per al joc de l'equip de Tite.

El rival del Brasil arriba a la cita com a tercer classificat del grup A després d'empatar sense gols contra el Perú en el debut de les dues seleccions. La 'vinotinto' mai ha aconseguit guanyar la selecció brasilera a la Copa Amèrica i buscarà la sorpresa i ocupar la primera plaça del grup.

stats