BARÇA
Esports 23/01/2015

Bartomeu celebra un any com a president inaugurant els nous pavellons de la Ciutat Esportiva

El màxim dirigent del Barça ha recordat que, quan va entrar a la directiva: "vam prendre el compromís d'ampliar la Ciutat Esportiva, i ho seguirem fent"

Martí Molina
1 min

Sant Joan DespíJosep Maria Bartomeu ha celebrat el primer aniversari a la presidència del Barça inaugurant els nous pavellons de futbol sala i d'handbol que s'han construït a la Ciutat Esportiva. "Fa uns anys vam prendre el compromís d'ampliar la Ciutat Esportiva. I ho seguirem fent", ha dit el màxim mandatari en un discurs curt i que ha servit per agrair als pares, tècnics i jugadors que fessin possible l'esport base blaugrana.

El mateix Bartomeu ha recordat que ara fa just un any rellevava Sandro Rosell a la presidència del club. "Aquest és un club amb 115 anys d'història, i som dels més grans a nivell futbolístic, i potser el més gran a nivell poliesportiu", ha comentat al tram final de l'acte, que ha fet amb una representació generosa dels jugadors de les categories inferiors de les seccions blaugranes, i amb la presència dels capitans dels equips professionals.

"Forts patrimonialment"

De la seva banda, Jordi Moix, directiu responsable de Patrimoni, ha destacat la importància de construir aquests dos pavellons: "Perquè el club segueixi sent dels socis, ha de ser fort patrimonialment". I també ha afegit que, en els terrenys de la Ciutat Esportiva, encara es podria construir més pavellons en el futur per seguir creixent en aquest objectiu. Les obres han durat un any i han costat quatre milions d'euros. Aquest mateix cap de setmana ja s'hi disputaran els primers parits d'handbol i futbol sala, dels equips formatius.

stats