RAL·LIS
Esports 17/10/2013

Barreda torna a cedir el liderat del Ral·li del Marroc a Gonçalves

El de Torreblanca obria pista, ha perdut temps després de cometre una petita errada de navegació i ha acabat l'etapa en la setena posició

Efe
1 min

BarcelonaEl torreblanquí Joan Barreda ha tornat a cedir el lideratge del Ral·li del Marroc al portuguès Paulo Gonçalves, l'última prova del Mundial Totterreny de motociclisme.

Marc Coma, segon en l'etapa d'aquest dijous, per darrere de Gonçalves, es manté tercer a la general, a menys de tres minuts del líder i a tan sols 30 segons de Barreda, que aquest dijous ha acabat setè. El de Torreblanca, responsable d'obrir pista, ha patit un petit error de navegació. Una confusió que li ha fet baixar a la segona posició a la general, a dos minuts i 10 segons del nou líder.

El pilot ha completat els 295 quilòmetres cronometrats –la segona especial més llarga del ral·li– en tres hores, 11 minuts i 26 segons, a nou minuts i 37 segons de Gonçalves, que ha aprofitat la confusió de Barreda per situar-se líder de la cursa.

Per la seva banda, Marc Coma ha començat l'especial des de la cinquena plaça i ha pogut aprofitar aquesta posició més endarrerida per aconseguir un bon ritme. El pilot d'Avià ha completat el tram cronometrat en tres hores, quatre minuts i 15 segons, només superat per Gonçalves, que sortia per darrere d'ell, per dos minuts i 26 segons.

Aquest divendres els pilots afrontaran l'etapa més llarga, amb 310 quilòmetres cronometrats a més de dos enllaços de 14 i 25 quilòmetres.

stats