Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 07/07/2023

El Barça es reforça amb Joel Parra i mou fitxa per Willy Hernangómez

El club blaugrana paga la clàusula de l'aler català del Joventut

1 min
Joel Parra

BarcelonaJoel Parra jugarà al Barça les pròximes quatre temporades. El club blaugrana ha pagat al Joventut de Badalona la clàusula de rescissió del seu contracte.

De 23 anys i 202 centímetres, Parra ha estat un dels referents del Joventut de Badalona en aquest últim curs i també ha disputat ja 26 partits amb la selecció espanyola. Parra ha jugat aquest curs un total de 40 partits a la Lliga Endesa amb una mitjana de 26 minuts, 9,6 punts, 5,5 rebots i 12,2 de valoració. Tot i la seva joventut ja ha acumulat 154 partits en la competició domèstica.

A més, el Barça ha presentat aquest divendres una oferta a l'ACB pel pivot espanyol Willy Hernangómez, de 29 anys i 2,11 m, del qual el Reial Madrid té el dret de tempteig. Ara el Madrid té fins al dia 12 de juliol a les 23.59 hores per igualar l'oferta presentada pel Barça. Si no, Willy Hernangómez es convertirà en jugador blaugrana.

Un dels problemes que el Barça va tenir l'última temporada va tenir a veure amb els cupos, els jugadors formats localment, ja que excepte Nikola Mirotic i Àlex Abrines la resta van tenir un paper poc protagonista.

Cinquena sortida a la Penya

El Joventut, que en les últimes hores s'ha desvinculat de Kyle Guy, Simon Birgander, Albert Ventura i Henry Ellenson, encara no ha fet cap fitxatge per a la temporada 2023-24. L'únic moviment va ser la renovació de Vladimir Brodziansky per dues temporades.

stats