Bàsquet - Lliga Femenina Endesa
Esports 24/11/2022

El Barça CBS compleix 1.000 dies sense perdre com a local

L'última vegada que l'equip blaugrana va caure derrotat al pavelló Joan Carles Navarro va ser el 29 de febrer del 2020

2 min
Ainhoa López

Sant Feliu de LlobregatEl Barça CBS complirà aquest divendres 1.000 dies sense perdre ni un partit com a local. L'última vegada que l'equip blaugrana va caure derrotat al pavelló Joan Carles Navarro va ser el passat 29 de febrer del 2020. Tot i debutar a la Lliga Femenina Endesa, el conjunt català ha començat la temporada amb la mateixa solvència que les últimes campanyes. "No ens imaginàvem començar tan bé, però no posem l'accent en el resultat sinó en el treball que fem en els entrenaments. El que importa és preparar-te el millor que puguis per competir de la millor manera possible. El que ens diferencia d'altres equips és que tothom pot aportar. Hi ha protagonisme per a totes les jugadores en funció del moment del partit. Treballem com un veritable equip", reconeix a l'ARA Itziar Llobet, una de les jugadores que ha viscut tota aquesta ratxa.

Liderat per Isaac Fernández a la banqueta, el projecte del Barça CBS fa anys que creix. "Aquest és el meu quart any en el projecte. Vaig arribar quan estàvem a la Lliga Femenina 2 i després vam passar per la Lliga Femenina Challenge. L'objectiu és consolidar aquest projecte i que a la llarga pugui ser una de les potències de la competició. El somni seria jugar una competició europea com l'Eurolliga o l'Eurocup", explica Llobet.

La presència d'aficionats és molt esperançadora. "Hem connectat bé amb la gent. A la zona de Barcelona hi ha molta passió pel bàsquet, i això es nota a les graderies. L'ambient és molt bo i la gent ens ajuda molt. Estem aconseguint enganxar la gent", diu Llobet.

Anna Cruz en acció

El gran objectiu del projecte culer és consolidar-se a la categoria. “Tant de bo estiguem a la Lliga Femenina Endesa per quedar-nos-hi. El que estem vivint és molt bonic. El pavelló està ple i no ens ho esperàvem. Espero que pugui ser així cada partit i que la nostra afició es converteixi en la sisena jugadora. Hem d’esperar donar guerra. Podem competir contra tothom. Som una plantilla diversa, que compta amb jugadores amb experiència i altres de més joves que ens poden donar el ritme que necessitem. La clau és que totes ens sentim importants”, explica Anna Cruz. "Els triomfs ens ajudaran a créixer com a equip”, afegeix Fernández.

El Baskonia visita el Palau

El Barça de Sarunas Jasikevicius reprèn aquest divendres l'Eurolliga rebent el Cazoo Baskonia al Palau Blaugrana (20.30 h, DAZN). Els dos equips arriben al partit després de guanyar el partit anterior, ja que el conjunt blaugrana es va desfer dimarts del Partizan i el basc va desactivar dimecres el Zalgiris.

stats